Over ons

 

Sinds 1997 zijn wij actief in de markt van waterzuivering en waterbehandeling. Zowel gericht op dienstverlening naar particuliere als industriƫle afnemers.
Ons specialisme is waterbehandeling t.b.v. gebruikswater. Zoals drinkwater, proceswater, beregeningswater, koelwater e.d.

Wie wij zijn: onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op klanttevredenheid. Dat is ons streven. Om die klanttevredenheid te realiseren, moeten wij een uitstekend product leveren, tegen een faire prijsstelling, met eerlijk informatie en een goede service.

Dat betekent dat wij zoveel als mogelijk is, hebben gekozen voor de merkartikelen van fabrikanten die een dominerende positie in hun marktsegment hebben veroverd. Producten en systemen die overal in de wereld al jaren en jaren hun betrouwbaarheid hebben bewezen. Ook hier in Nederland.

Hydrotense Europe levert advies, producten en systemen en verleent service. Leveren waar nodig maatwerkoplossingen met modulaire systeemcomponenten. Wij installeren niet, doch kunnen onze relaties daarin wel behulpzaam zijn.

Ons streven is dat wij onze klanten snel en goed van dienst kunnen zijn en daarmee hun verwachtingen overtreffen.
Wij kunnen onze klanten zowel enkelvoudige oplossingen leveren als complete turn-key probleemoplossende systemen. Zowel standaard oplossingen uit voorraad als innovatieve maatwerkoplossingen ontworpen door onze technisch specialisten.

Wij zijn gevestigd te Oisterwijk in een modern kantoorpand met groot magazijnruimte en een afdeling technische ontwikkeling

De directie wordt gevoerd door Will Wolfs en Willem van der Velde.
Zij zijn bereikbaar per e-mail: Will.wolfs@hydrotense.eu en Willem.vandervelde@hydrotense.eu

0