Over ons

Hydrotense Europe haalt méér uit water.

Sinds 1997 zijn wij actief in de markt van waterzuivering en waterbehandeling. Zowel gericht op dienstverlening naar de particulier als voor de industrie. 

Wie wij zijn: onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op klanttevredenheid. Dat is ons streven. Dienstverlening staat dan ook hoog in ons vaandel.
Om die klanttevredenheid te kunnen realiseren, moeten wij een uitstekend product leveren, tegen een faire prijsstelling, met eerlijke informatie en een goede service.

Dat betekent dat wij hebben gekozen voor de wereldmarktleider in onthardingssystemen: Pentair / Fleck. Systemen die overal in de wereld al jaren en jaren hun betrouwbaarheid hebben bewezen. Ook hier in Nederland.

Verder vinden wij dat onze klanten zelf de keuze moeten hebben waar het zout gekocht wordt en hoe het onderhoud te regelen.
Dus bij ons geen garantievoorwaarden die gekoppeld zijn aan onderhoudscontracten voor zout en periodiek onderhoud.

Geen onnodige kosten voor de consument.

Daarnaast zijn onze specialisten makkelijk bereikbaar via ons Adviescentrum. Daar kunt u  terecht met allerhande vragen over waterontharding maar ook over waterzuivering in algemene zin. Zit u met een vraag, stel deze aan het Adviescentrum en men komt met een oplossing voor zowel particuliere als industriële toepassingen.

Wij kunnen onze klanten zowel enkelvoudige oplossingen leveren als complete turn-key probleemoplossende systemen. Zowel standaard oplossingen uit voorraad als innovatieve maatwerkoplossingen ontworpen door onze technisch specialisten.

Wilt u meer weten over onze waterzuiveringssystemen en producten, kijk dan op onze technische webshop: Hydrotense.eu

Of mail naar: info@hydrotense.eu

Wij zijn gevestigd te Oisterwijk in een modern kantoorpand met groot magazijn en een afdeling technische ontwikkeling

De directie wordt gevoerd door Will Wolfs en Willem van der Velde.

Zij zijn bereikbaar per e-mail:

Will.wolfs@hydrotense.eu en
Willem.vandervelde@hydrotense.eu

Hydrotense Europe is een werkmaatschappij van C&R B.V.
Vestigingsadres : Parklaan 9, 5061JV Oisterwijk, Nederland
Telefoon : +31 13 5213 268
E-mail :info@hydrotense.eu

Hydrotense is aangesloten bij het Webshop keurmerk.

Webwinkels met het Webshop Keurmerk staan garant voor service en het nakomen van afspraken. De leden  hanteren tweezijdige algemene voorwaarden die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld. Mocht er toch een verschil van mening zijn, dan kunt u als klant naar een onafhankelijke geschillencommissie stappen.

Webshop keurmerk