Een ontharders installeren, lastig?

 

Zelf uw waterontharder installeren? Dat is heel makkelijk te doen! Wij maken het u makkelijk met onze complete installatiekits die verkrijgbaar zijn op onze website. In deze installatiekitten zitten alle materialen die nodig zijn bij het installeren van ons product. Heeft u nog vragen over het installeren? Neem dan contact op met onze klantenservice via de contactpagina.

Uw waterontharder laten installeren?

Ook dat kan. Of u nu in Zuid-Limburg, België, Oost-Groningen of in de kop van Noord-Holland woont. Wij hebben een samenwerking met een landelijke werkende installatie-service. Zij kennen onze systemen, komen graag bij u kijken en installeren uw ontharder met vakmanschap. De kosten hiervan vallen vaak erg mee. Wilt u gebruik maken van deze installatieservice? Neem ook dan contact met ons op via de contactpagina, dan zorgen wij ervoor dat er spoedig een installateur bij u langskomt.

Aansluitkit

Waterontharder aanschaffen

Ben je benieuwd naar de waterontharders in ons assortiment? Bekijk dan nu onze webshop-omgeving. Hier zie je onze waterontharders, gesorteerd op het aantal personen in een huishouden of grootverbruik.

0