Een ontharders installeren, lastig?

 

Zelf uw waterontharder installeren? Dat is heel makkelijk te doen! Wij maken het u makkelijk met onze complete installatiekits die verkrijgbaar zijn op onze website. In deze installatiekitten zitten alle materialen die nodig zijn bij het installeren van ons product. Er zit ook een duidelijke handleiding bij die stapsgewijs de installatie uitlegt. Heeft u nog vragen over het installeren? Neem dan contact op met onze klantenservice via de contactpagina.

Uw waterontharder laten installeren?

Ook dat kan. Of u nu in Zuid-Limburg, België, Oost-Groningen of in de kop van Noord-Holland woont. Wij hebben een samenwerking met een landelijke werkende installatie-service. Zij kennen onze systemen, komen graag bij u kijken en installeren uw ontharder met vakmanschap. De kosten hiervan vallen vaak erg mee. Wilt u gebruik maken van deze installatieservice? Neem ook dan contact met ons op via de contactpagina, dan zorgen wij ervoor dat er spoedig een installateur bij u langskomt.

Aansluitkit

Waterontharder aanschaffen

Ben je benieuwd naar de waterontharders in ons assortiment? Bekijk dan nu onze webshop-omgeving. Hier zie je onze waterontharders, gesorteerd op het aantal personen in een huishouden of grootverbruik.

0